Boka tid

OBS. Om du inte kan hitta några lediga tidsluckor genom vårt bokningssystem, så uppmuntrar vi dig att kontakta oss via e-post för ytterligare hjälp. Du når oss på info@idrottslabbet.se

Kategori

Boka fystest

Öppet och tillgängligt för alla - oavsett träningsstatus! Vi optimerar din träning, individuellt anpassad efter dina förutsättningar och utgångsläge.

Boka Coaching & Rådgivning

Vi coachar fram dig till dina egna svar och lösningar i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar dig till att maximera din personliga och professionella potential. Eller så bidrar vi med våra expertkunskaper för att tillsammans möta de utmaningar som du eller ditt företag står inför

Boka behandling

Vi hjälper dig med att bli av med din smärta i muskler och leder. Utifrån ett helhetsperspektiv så behandlar vi dina symtom, och för att du inte ska få tillbaka symtomen så arbetar vi också med orsakerna till dina problem. Genom vår höga kompetens och erfarenhet kan vi göra skillnad för dig.

Se utbildningar

Vi erbjuder utbildningar & föreläsningar med mycket hög kvalitet. Vi erbjuder allt från hela tränarutbildningar till enskilda föreläsningar.

Personlig träning

Personlig träning i våran lokal eller utomhus med vår kompetens och driv. Vi leder dig igenom träningen med rätt intensitet utifrån din kapacitet, träningsbakgrund och dina träningsmål.

Gruppträning

Gruppträning i våran lokal eller utomhus med vår kompetens och driv. Vi leder dig igenom träningen med rätt intensitet utifrån din kapacitet, träningsbakgrund och dina träningsmål. Träna tillsammans med några av dina vänner eller kollegor? Vi hjälper er att nå era mål!