Projekt 10

Vill du göra en förändring i livet? Gör det med oss.

Vi är redo att guida dig mot en hälsosammare livsstil.

Projekt 10, är ett program utformat för att hjälpa individer att göra allvarliga livsstilsförändringar och för att förbättra deras övergripande välbefinnande. En genuin förändring behöver bara ske en gång om du får rätt vägledning.

Projekt 10 erbjuder en kombination av effektiv träning, hälsosam kost och återhämtning. Detta program är evidens baserat och skräddarsys för att möta de specifika behoven hos varje deltagare som är redo att göra en betydande investering i sig själva.

Projekt 10 erbjuder en omfattande helhet som är svår att slå.

Få det bästa av båda världarna!

Dan Davis och Lars Thörnholm samlade kunskap säkerställer att du får bästa möjliga vägledning och stöd för att uppnå dina hälso- och träningsmål.

Dan Davis

 • Tränar aktivt flera elitidrottare på absoluta toppnivå i flera olika sporter​
 • Fysiologilärare på Bergqvist​ utbildningar
 • Drivit Idrottslabbet sen 2018.
 • Utfört och analyserat ca 7500 avancerade fystester i labbmiljö​.

Hans träningsfilosofi är att ha hög kontinuitet i träningen, alltid utgå från individen och dess aktuella status och med en lämplig progression. Bryta ner träningen i olika faser med fokusområden och på ett hållbart sätt i jakten på prestationsutveckling.

Sträva efter att optimera och inte maximera.

 

 

Lars Thörnholm

 • Fyller 60 år i jan -25
 • Bor och verkar i Linköping
 • Tidigare karriär inom Försvarsmakten och avslutade med Kaptens grad.
 • Jobbat professionellt med resultat-optimerad träning och livsstilsförändring sedan -1996-
 • 2001-2021 som Fysansvarig för Linköping HC
 • Driver sedan 2021 LTP (Lasse Thörnholm Performance).
 • Jobbar som ansvarig för utbildning i Styrketräning för LHC ́s ungdomar och juniorer.

Lasse Thörnholm driver nu sitt eget Performance företag i syfte att hjälpa sina klienter att uppnå sin maximala fysiska potential oavsett vilken parameter man önskar utforska fullt ut. Att bli stark, läka en envis skada eller helt enkelt bara gilla och trivas med det du ser i spegeln är för Lars alla lika viktiga och eftersträvansvärda mål.

Ta ditt liv till nästa nivå!

Grund syftet med projekt 10 är att du på ett enkelt sätt ska nå din egen kropps idealvikt och att du blir den hittills bästa versionen av dig själv. Projekt 10 erbjuder därmed ett sammansmält paket baserat på vetenskap och erfarenheter från coacherna Dan och Lars. Under dessa 10 veckor kommer du få verktygen du saknar för att ta ditt liv till nästa nivå.

Effektivt träningsprogram

Med Dans och Lars vägledning kan du lita på att du får den mest effektiva träningsplanen för din unika situation. Programmet innehåller varierande träningskoncept för att hjälpa dig att hitta ett hållbart sätt till att bygga styrka, förbättra konditionen och öka flexibiliteten.

Kostråd för optimal hälsa

En avgörande aspekt för varje livsstilsförändring är en hälsosam kost. Projekt 10 ger personlig vägledning baserat på sunda vetenskapliga principer och evidensbaserad praxis. Med coachernas expertråd kommer du att lära dig allt du behöver veta för att göra hållbara kostförändringar som hjälper dig mot dina mål.

Strategier för återhämtning

För att säkerställa långsiktig framgång i din träningsresa är det viktigt att prioritera återhämtning. Projekt 10 integrerar tekniker i förhållningssätt för att hjälpa dig hantera stressnivåer och förbättra din sömnkvalitet.

Gruppträningspass på idrottslabbet

Varje Lördag i 10 veckor klockan 9.00-10.00 samlas vi på Idrottslabbet Performance Center för ett träningspass med antingen Dan eller Lars som närvarande coach. Här kommer du få individuell feedback kring din teknik i gymmet och chansen att dela resan med andra likasinnade. Ensam är inte starkast!

Fysiologiska tester (valfritt)

Om man vill krydda till sin resa lite extra och älskar att följa siffror så finns det möjlighet att utföra fystester i testlabbet. Detta ingår givetvis i paketet.

Vi erbjuder valet att göra:

 • Ämnesomsättningstest (vid uppstart). Detta passar den som vill veta hur många kalorier man förbrukar i vila och här kan man även se din inviduella fördelning mellan fett och kolhydrater.
 • Inbodymätning (vid uppstart, samt efter 10 veckor). Här kan du se din aktuella fett procent procent,

Coachning

Under dessa tio veckor kommer du ha obegränsad tillgång att ställa alla frågor du kan komma på om träning och hälsa till dina coacher.

Gymkort ingår

Njut av ett gymkort i stans läckraste träningsmiljö på Idrottslabbet Performance Center

Vad säger tidigare deltagare?

Under våren startade vi Projekt 10 som ett pilotprojekt för att få feedback och kunna ge er de bästa upplägget framåt! Läs vad Marcus tyckte om dessa 10 veckor med oss!

1. Hur vill du sammanfatta dina 10 veckor där du genomförde Prj10? "Lätt att följa både kost och träning." 2. Vad var det bästa med Prj10? "Skönt att ha någon som tänker åt mig både vad gäller kost och träning. Roligare att träna mot ett mål också där vecko incheckningen är bra att följa upp det." 3. Vad tar du med dig från din tid med Prj10? "Kommer ta med mig det mesta med att fortsätta på den inslagna banan. Tycker det är värt att leva så för att få dom resultat jag vill ha. Med en treatday i veckan är det inte så stor uppoffring för att få ett längre och bättre liv." 4. Har du något råd till någon som är lite tveksam om de skall anmäla sig? "Kör!!!!!! Finns inget att tveka på det är bara att anmäla sig. Har kört 16 Woh samt så kallade online Pt,s. Detta upplägget är bättre och hållbart i längden."

Marcus Wistrand

VD Målerifixarna

Ny omgång - 2 September

Vi träffas den 2 September på Idrottslabbet Performance Center för att gå igenom block 1. På genomgången kommer ni få all information ni behöver för att starta er 10 veckors period.

Pris. 10.000 kr

Anmäl dig till info@idrottslabbet.se genom att skriva ”PROJEKT 10 – ANMÄLAN” i ämnes raden!

Har ni fler frågor eller är osäker på om detta är för dig?

Tveka inte att fråga Lars eller Dan. Lars Thörnholm finns tillgänglig på +46 76-005 73 40 och Dan Davis finns tillgänglig på +46 70-151 70 51

Välkommen till ditt nya liv!

Lars Thörnholm Performance x Idrottslabbet Performance Center