Gruppträning

Att köra gruppträning på gymmet kan vara en otroligt givande upplevelse, och erbjuda en rad fördelar som kan förbättra din träningsresa. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren gymbesökare, ger grupppass en stödjande och motiverande miljö som kan hjälpa dig att nå dina träningsmål.

Gruppträningspass

Vi erbjuder ett brett utbud av gruppass för att tillgodose olika intressen och konditionsnivåer. Från högintensiv intervallträning (HIIT) och styrketräning till rörlighet och rehab, det finns något för alla på vårt gym. Våra gruppklasser främjar en känsla av gemenskap och motivation när du arbetar mot dina träningsmål.

MultiFys

Multifys bjuder på en energifylld mix av styrka, kondition och rörlighet. Enkla och tydliga grundövningar, men med en liten twist.

MultiCore

Har du svårt att komma på bra övningar för att träna magen? Blir det kanske lite mycket situps? Magträning behöver inte alls vara enformigt. Detta magpass kommer stärka din hållning och optimera förutsättningarna till en stark bål.

MultiFlås

Funderar du på vilken sorts konditionsträning som passar för dig? Vi har samlat en massa roliga pulshöjande pass för dig som vill få bättre kondition.

MultiStyrka

I detta pass som är 45 minuter tränar vi styrka med stänger och vikter. Vi blandar basala styrkeövningar med kompletterande övningar.

Klippkort gruppträning

Vårt klippkort ger dig tillgång till en mängd olika gruppass hos oss. Från kraftfulla konditionspass till styrke-fokuserade träningspass, det finns något för alla. Du kan utforska nya träningsupplägg och upptäcka övningar som resonerar med dig.