Gruppträning

Gruppträning i våran lokal eller utomhus med vår kompetens och driv. Vi leder dig igenom träningen med rätt intensitet utifrån din kapacitet, träningsbakgrund och dina träningsmål. Träna tillsammans med några av dina vänner eller kollegor? Vi hjälper er att nå era mål!

Gruppträningspass

MultiFys

Multifys bjuder på en energifylld mix av styrka, kondition och rörlighet. Enkla och tydliga grundövningar, men med en liten twist.

MultiCore

Har du svårt att komma på bra övningar för att träna magen? Blir det kanske lite mycket situps? Magträning behöver inte alls vara enformigt. Detta magpass kommer stärka din hållning och optimera förutsättningarna till en stark bål.

MultiFlås

Funderar du på vilken sorts konditionsträning som passar för dig? Vi har samlat en massa roliga pulshöjande pass för dig som vill få bättre kondition.

MultiStyrka

I detta pass som är 45 minuter tränar vi styrka med stänger och vikter. Vi blandar basala styrkeövningar med kompletterande övningar.

Familjeträning!

Det bästa sättet att få alla i familjen att börja träna är förstås att göra det tillsammans! Passa på att träna tillsammans med ditt barn. Att röra på sig som ung ger en positiv effekt på såväl fysisk som psykisk hälsa under resten av livet, och det är aldrig för sent för vuxna att komma igång. Det blir roligt, funktionellt, lekfullt och allsidigt.