Massage

Massage

Massage kan vara ett värdefullt verktyg för att förbättra sin prestation, förebygga skador och återhämta sig från träning mer effektivt. Det kan hjälpa till att minska muskelömhet, förbättra flexibiliteten och öka blodflödet till musklerna. Dessutom kan massage hjälpa till att behålla mentalt fokus och minska stress, vilket kan vara fördelaktigt för att du ska kunna prestera på ditt bästa inom din idrott eller i vardagslivet. Det finns flera typer av massage som kan vara fördelaktiga, inklusive: OBS. Om du inte kan hitta några lediga tidsluckor genom vårt bokningssystem, så uppmuntrar vi dig att kontakta oss via e-post för ytterligare hjälp. Du når oss på info@idrottslabbet.se

Klassisk massage (60 min, 45 min, 30 min)

Denna typ av massage involverar långa, flytande slag, knådning och cirkulära rörelser för att främja avslappning och lindra muskelspänningar.

Rekommenderas att bokas för den som vill få en mer avslappnad stund av ”self-care”.

Fördelar med en klassisk massage:

  • Minskar smärta
  • Gör spända muskler mjuka och elastiska
  • Har en avslappnande effekt på kroppen
  • Ger en djupare och lugnare andning
  • Motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad och andra mjukdelar
  • Har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler
  • Motverkar spänningar vid smärttillstånd
  • Motverkar stress
  • Har en lugnande effekt på nervsystemet
  • Ökar kroppens allmänna välbefinnande

Idrottsmassage (60 min, 45 min, 30 min)

Du behöver inte vara en elitidrottare för att få det som brukar kallas för idrottsmassage.

Idrottsmassage involverar vanligtvis en kombination av tekniker, inklusive djupvävnadsmassage, triggerpunktsterapi och myofascial frisättning. Massören kommer att använda något hårdare tryck, knådning och tryckpunktstekniker för att rikta in sig på specifika områden på kroppen som är benägna att bli spända och ansträngda.

Vi anpassar givetvis behandlingen utefter dina behov.

Idrottsmassage är ett bra sätt att minska smärta, förebygga muskulära skador och assistera vid läkningsprocesser. För snabbare återhämtning och ökad prestation så är kontinuerlig idrottsmassage är ett viktigt komplement till både träning och tävling.

10-ggr klippkort

Att köpa ett 10-ggr klippkort erbjuder en kostnadseffektiv lösning för dem som vill göra massageterapi till en vanlig del av sin friskvårdsrutin. Genom att köpa ett klippkortspaket kan du spara på varje session jämfört med enskilda bokningar, vilket gör det till ett ekonomiskt val för att upprätthålla ditt välbefinnande.