Coaching och rådgivning

Vi hjälper dig att ta nästa steg i din utveckling

Coaching, Rådgivning och Mentorskap

Coaching

Vill du ta nästa steg i din utveckling? Behöver du reda ut dina tankar om vad du vill? Vill du utvecklas som chef och ledare?

Med ICF:s (International Coaching Federation) 11 kärnkriterier som grund så coachar vi fram dig till dina egna svar och lösningar. Vi samarbetar i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar dig att maximera din personliga och professionella potential. För att du ska få det som DU vill så kommer vi under en träff ställa öppna frågor för att du ska komma fram till vad du vill och vad du ska göra. Dina egna svar passar bäst för dig.

Rådgivning

Vid rådgivning delar vi med oss av våra expertkunskaper och erfarenheter, och tillsammans med dig tar vi fram tänkbara lösningar på det du vill ha hjälp med. Du får tillgång till all vår kompetens inom träning, verksamhetsutveckling, ledar- och chefsutveckling och kan använda dig av det privat eller i ditt företag. Vi kan även genomföra workshops, föreläsningar på erat företag.

Mentorskap

Vi stöttar dig i din utveckling genom att bidra med våra erfarenheter från liknande situationer/roller som du befinner dig i nu, eller är på väg in i. Vi börjar med att göra ett upplägg för mentorskapet där vi definierar vad du vill att vi ska fokusera på, och hur omfattande mentorskapet ska vara. Vid träffarna resonerar vi tillsammans om dina utmaningar och om de förslag och vägar som du har mot målet.