Vi välkomnar coach Emma Liwell till Idrottslabbet!

7 juli 2024

Emma är en engagerad coach som brinner för att hjälpa människor att uppnå förändring och hitta sin inre motivation. Hon är dedikerad till att guida individer mot att bli sitt bästa jag genom personlig utveckling och välmående. Emma har en lång historia av träning och idrottsengagemang. Från en tidig ålder har hon utforskat olika sporter, inklusive ridning, friidrott, boxning och löpning. Under de senaste 15 åren har hennes fokus legat på styrketräning och fitness för tävling.

Utbildning och Kompetens:
ICF Licensierad Coach (KBT/NLP): Emma är certifierad som coach av International Coach Federation med specialiseringar inom kognitiv beteendeterapi (KBT) och neurolingvistisk programmering (NLP).

Hälsocoach med Kandidatexamen: Emma har genomgått en fyraårig högskoleutbildning inom hälsocoaching, inklusive personlig träning, kostrådgivning och massage.

Folkhälsovetenskap: Emma har även studerat folkhälsovetenskap i ett år för att fördjupa sin kunskap om samhällshälsa och välbefinnande.

Pedagogik och Ledarskap: Med en ettårig utbildning inom pedagogik och ledarskap kan Emma effektivt vägleda och inspirera andra mot sina mål.

Välkommen till teamet Emma!