Nytt för i år – Idrottslabbet Talkshow 2023!

27 mars 2023

Vår talkshow kommer gästas av kända profiler inom hälsa, psykologi, kost, underhållning, entreprenörskap och idrott. Tillsammans med ishockeyproffset Jessica Adolfsson så kommer samtalet fördjupa sig i allt som rör välbefinnande. Det ”öppna samtalet” är designat för att inspirera, utbilda, provocera och ge dig möjlighet att upptäcka, avslöja, låsa upp och släppa lös ditt bästa, mest autentiska jag. Det bjuds på ett nyfiket och nära möte. Det här är inte vanliga intervjuer, de är konversationer. Kom och se en samtalsdans mellan 4 ögon live!

 

I första talkshowen gästas jag av docent Carolina Lundvist.

Ett samtal med Carolina Lundqvist om meningen, vikten och betydelsen att sträva efter mål. Vi kommer prata om att gå från tanke till handling, om utmaningar, om hållbarhet, om stress och återhämtning. Om att lyssna på sig själv, förstå sig själv och samarbeta med andra. Om sociala normer och livskvalitet. Om att prestera i olika miljöer, vilka psykologiska verktyg kan vi använda som företagare samt idrottare. Om Carolinas liv som psykolog, vad är det hon brinner för och varför. Om hur man leder sig själv genom kriser, genom tvivel och motgångar.

Ja precis… ett öppet samtal med lite av varje och mycket av allt. Vi kommer avsluta varje kväll med en Q&A där DU får chansen att ställa frågor och delta i samtalet.

Detta vill ni verkligen inte missa!

Premiär 26 April, klockan 18.30

Boka din biljett redan nu via jessica@idrottslabbet.se eller kom in till Idrottslabbet Performance Center och köp på plats!

OBS. Begränsat antal platser!

Biljettpriser:

250 kr för externa

100 kr för idrottslabbet och TUC medlemmar