INTRO KURS EVOLOGI – MAGNUS LINDSTEDT

3 september 2023

Vi är superglada att vår senaste talkshow hade en sån stor effekt! Och om du missade den så kommer nu ett tillfälle att veta mer om Magnus och Evologi ändå!

Dom första showerna är ju som sagt ”test talkshows” för att få svar på om dessa samtal är något som efterfrågas och ett koncept vi vill gå vidare med. Vi vill kunna erbjuda en givande stund där vi samlas för att dela erfarenheter med varandra, och hoppas tillföra ett kontaktnätverk för skapandet av genuina relationer samt utveckling. Dessa samtal är i grunden tänkt att att ha en liten mer filosofisk touch, och strävar efter att sätta ord på den djupare meningen med rörelse, träning & idrott utifrån olika perspektiv.

I förra talkshowen så hade vi förmånen att bjuda in Magnus Lindstedt. Och efteråt har vi hört rykten om att han väckte igång en hel del tankar och funderingar hos dom som kom. Det är svårt att få med allt inom ett två timmars samtal, då Evologi är ett förhållningssätt som man kan applicera till ALLT.

Med det sagt så har vi pratat med Magnus i efterhand och vi vill gärna samla upp dom som vill och har ett intresse av att veta mer/få en inblick i hur just DU kan applicera Evologi i din vardag.

Därför kommer vi med glädjande nyheter…

Vi öppnar upp för en kort ”intro kurs” inom Evologi ganska tätt inpå nu för att fånga upp er tankspriddhet så fort som möjligt. Detta innebär att ni kommer få sammanlagt 6 timmar med Magnus utspritt under tre olika tillfällen, där han kommer återberätta det vi gick igenom på talkshowen, samt utveckla detta och hjälpa er med era tankar och funderingar som dykt upp i efterhand.

Det krävs inga tidigare träningserfarenheter och kommer mest vara teoretiskt i första omgången, då vi kommer inrikta oss mer mot tillämpningen av Evologi i just ditt liv. Alltså något som passar alla, och kommer även passa dom som inte var på talkshowen!

Vi kommer träffas på idrottslabbet dessa tre tillfällen:

20 September 18.30-20.30

4 Oktober 18.30-20.30

18 Oktober 18.30-20.30

Bokning sker via jessica@idrottslabbet.se eller via telefon 0704756292

Tipsa gärna till anhöriga eller andra som ni tror skulle behöva förståelsen för Evologi i sitt liv för att underlätta deras tillvaro.

INTRO KURS PRIS: 1500 kr /per person

Utbildare: Magnus Lindstedt, grundare av Evologi