Idrottslabbets hockey camps

Varför väljer vi att ha färre spelare på campen?

Vi vill spendera mycket tid med varje individ och utbilda spelarna på ett genomtänkt sätt. Om hur de rör sig, hur dom optimerar sin kost och återhämtning, specifika hockey skills och vad som är av betydelse för just den personen och deras drömmar. Med färre spelare kan vi göra ett djupgående arbete och därmed kan vi undvika att generalisera feedback.

Högklassiga coacher

Dan Davis
– Fysiolog och elittränare
– Har 22 års erfarenhet inom elitidrotten, både som aktiv och som fystränare.
– Tränar flera hockeyspelare som spelar på absoluta toppnivå. Bland annat från SDHL, SHL och NHL.

Jessica Adolfsson
– Professionell ishockeyspelare
– Aktiv elitidrottare med flera års erfarenhet av spel på högsta nivå. Bland annat i USA, damkronorna och SDHL.
– Utbildad testledare och fystränare

Mattias Bäckman
– Professionell ishockeyspelare
– Aktiv elitidrottare med flera års erfarenhet av spel på högsta nivå. Bland annat landslaget, utomlands och SHL.

Välkommen på sommarcamp 2! 17-19 Juli, Linköping

Detta camp är till för alla spelare som vill fördjupa sina kunskaper i ishockey. Med hjälp av kompetenta och meriterade coacher hjälper vi dig att optimera din utveckling. Detta camp kommer fokusera på att optimera din fysträning och återhämtning, samt din mentala förmåga att utföra uppgifterna du ställs inför. Vi utgår ifrån de krav som ställs för att bli proffesionell idrottare. Sedan skalar vi av det och anpassar träningen beroende på ålder och individuell nivå på spelarna. Vi fokuserar på att utveckla fysiken och tekniken för en förbättrad prestation på isen. Individuella tester samt rörelsescreening ingår! 2 fyspass och 1 teoripass per dag! Notera: I Juli kör vi endast fys och teori, alltså ingen is! Både tjejer och killar är välkomna. 2 grupper: Ålder 14-18 år samt 9-13 år. Kostnad: 2295 kr. OBS. Begränsat antal platser! Anmäl dig till info@idrottslabbet.se Plats: Idrottslabbet Performance center

Sommarcamp 1 blev super, tack till alla som kom!

26-28 Maj körde vi detta camp som kom att fokusera på att optimera spelarnas skridskoåkning och kost. På fysen fokuserade vi på att utveckla fysiken och tekniken för en förbättrad skridskoåkning på isen. 3 ispass, 3 fyspass, 3 teoripass! Plats: Idrottslabbet Performance center samt Saab Arena. I samarbete med ICA MAXI.