Återförsäljare

Monark, som har mer än 100 års erfarenhet av cyklar, är världsledande på området och vi använder själva deras cyklar (Monarks LC7 och 894 Ea) för tester. Vi lagerför själva inga varor utan dessa skickas direkt till dig som kund . Nedan finner ni ett urval av produkter från Monark. Produkter vi anser vara av högsta kvalitet och som vi verkligen kan rekommendera! För hela utbudet hänvisar vi till Monarks egen sida. Alla priser är exklusive moms (25%)

Erbjudande

MONARK LC7TT

Ergometercykel

Perfekt position är viktigt för att en prestation skall nå sitt maximum. Monark LC7TT har en helt ny ram som är steglöst anpassningsbar i alla riktningar. Ramen gör även att Q-faktorn minskar och ökar möjligheterna för en perfekt prestation. De nya inställningsmöjligheterna tillsammans med ett uppdaterat bromssystem gör Monark välrenommerade cykelkänsla snäppet bättre. LC7TT ger förutsättningarna, nu är det upp till cyklisten. Världens bästa testcykel enligt oss!

Begär offert


MONARK 828E

Ergometercykel

Världens mest sålda ergometercykel för konditionstest och arbetsprov. Lätt att kalibrera och kontrollera tack vare det unika pendelsystemet. Mycket uppskattad av idrottsmän och forskare tack vare mätsäkerheten och cykelkänslan. Drift och belastningssäker. Stort välbalanserat svänghjul ca 20 kg. Lättkalibrerad pendelvåg. Sadel och styre höj- och sänkbart. Stabil ram tillverkad av fyrkantsrör. Pulverlackerad. Praktiska transporthjul. Pulsbälte och PC-program ingår.

Pris: begär offert

ergometercykel idrottslabbet Monark 828 E

MONARK 874

Ergometercykel

En mycket belastningssäker cykel för konditionstester och arbetsprov. Det patenterade viktkorgssystemet behöver inte kalibreras. Vikternas exakthet gör att belastningen blir korrekt. Monarks viktkorg är ett patenterat självjusterande bromssystem som inte behöver kalibreras. Så länge korgen hänger i luften och vikterna är riktiga är även bromsmotståndet riktigt. Viktkorgens mekanik har förfinats vilket ger en ökad säkerhet vid nedsläppning av vikterna.

Pris: begär offert

ergometercykel idrottslabbet Monark 874

MONARK 828 Strip

Ergometercykel

Monark 828 strip är en ergometer anpassad för cyklisters behov. Hög precision i mätningen gör den utmärkt att använda vid watt-baserad träning. Cykeln är lätt att kalibrera och kontrollera för att garantera säkra mätvärden. Genom större justeringsmöjligheter än tidigare kan man ställa in exakt samma position som på din tävlingscykel. Cykelkänslan är oslagbar, speciellt på tung belastning, tack vare det tunga svänghjulet. Cykeln levereras utan kåpor, vevlager, vevparti, pedaler, kedja, styre och sadel. Tillbehören finns att köpa till via Monark.

Pris: begär offert

ergometercykel idrottslabbet Monark 828 Strip

MONARK 894 E Peak Bike

Ergometercykel

Nya uppdaterade 894E uppfyller kraven för att mäta explosivitet och acceleration på cykel. Förbättrad vridstyvhet, högre mätfrekvens och ny mjukvara med bland annat 0-start läge och multipla sprints i ett test är några nyheter. Tillsammans gör uppdateringarna det enkelt och precist att mäta acceleration och anaerobe uthållighet över tid på fler sätt än det traditionella Wingate testet.

Pris: begär offert

ergometercykel idrottslabbet Monark 894 E Peak Bike